ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ ΔΡΟΜΕΥΣ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ

Οι μπαγκαζιέρες ΔΡΟΜΕΥΣ  κατασκευάζονται από το 1989 με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ανθεκτικότητας.

Έχοντας πάνω από 30 μοντέλα με Ευρωπαϊκή  Έγκριση Τύπου και πιστοποιημένα  ότι κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου  ENΛΟΤ  ΕΝ  ISO  9001:2015 , στόχος μας είναι να βρούμε το τέλειο ρυμουλκό για τις δικές σας  ανάγκες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε πολλές εκδόσεις  ρυμουλκούμενων, όπως με μονό άξονα, με δύο άξονες, με ή χωρίς φρένα, με ή χωρίς παραπέτα, με κλειστό ή ανοικτό χώρο φόρτωσης.

Είτε χρειάζεστε την μπαγκαζιέρα για μεταφορά οικιακού εξοπλισμού, είτε για μεταφορά αγροτικών προϊόντων ή οχήματος ή μηχανής   έχουμε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα και σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία ώστε να παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια.   

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη μπαγκαζιέρα για τις ανάγκες σας.

Κάντε κλίκ στις παρακάτω εικόνες των προϊόντων μας ώστε να δείτε τις λεπτομέριες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάθε μπαγκαζιέρας.

proion jet ski me egkrisi tipouproion jet ski me egkrisi tipouproion jet ski me egkrisi tipouproion jet ski me egkrisi tipouproion jet ski me egkrisi tipou

proion jet ski me egkrisi tipou

proion  me egkrisi tipou

proion  me egkrisi tipou

proion  me egkrisi tipou

proion  me egkrisi tipou

proion  me egkrisi tipouproion jet ski me egkrisi tipouproion jet ski me egkrisi tipou